Return to the Source

Websites

Wij bouwen slimme online platformen voor innovatieve bedrijven

Kunst

Wij ondersteunen kunstenaars met op maat gemaakte software

Software

Wij dragen bij aan vele free & open source software projecten!

Uit onze keuken

Photog!

Automatische, hiërarchische en chronologische fotowebsites

Photog! genereert een prachtige website op basis van de “Afbeeldingen” folder op je computer. Photog! wordt gebruikt voor de website van Super Formosa Photography.

Website Broncode

DjHTML

Django/Jinja template indenter

DjHTML is een handige developer tool voor het indenten van HTML, CSS en JS templates en is veruit het meest populair project van Return to the Source op GitHub!

Broncode

jj.created.today

With LEGO® Technic™ you can build anything*

Deze idiosyncratische website is ontworpen en gebouwd door Return to the Source en bevat uitgebreide bouwinstructies voor Lego Technic modellen.

Website Broncode

SimpleCMS

Het kleine CMS waar Return to the Source groot mee is geworden

Een veelzijdig CMS dat gebruikers de vrijheid geeft om hun website volledig zelf in te richten. Het vervangt de standaard Django views door sections die door de content editor op de juiste plek worden gezet.

Broncode

Scriptieshop.nl

Online scripties printen

Voor Copyshop Den Bosch maakte Return to the Source een volledige nieuwe webshop met veel unieke features: server-side PDF processing, dynamische prijsberekening en een notificatiesysteem voor nieuwe opdrachten.

Website Broncode

RAUWKOST

Het rauwe randje van Den Bosch

RAUWKOST is een kunst- en muziekfestival in het rauwste stukje van Den Bosch: De Tramkade. De website die Return to the Source voor het festival ontwikkelde laat bezoekers eenvoudig een selectie maken uit alle beschikbare programmaonderdelen.

Website

IA Launcher

Speel alle MS-DOS spellen ooit gemaakt

Wist je dat heel veel MS-DOS spellen online te spelen zijn in je browser? Met behulp van IA Launcher kun je al deze spellen (en nog veel meer!) nu ook eenvoudig offline spelen!

Website Broncode

De Dialoog

Expositie in Museum Slager

Voor de expositie “De Dialoog” van kunstenares Monique Broekman verzorgde Return to the Source een grote verzameling oude computers voorzien van een nostalgie-ademende Windows 95 interface.

Website

TypeMatch

Selfie-time!

TypeMatch maakt een persoonlijkheidsanalyse van een selfie met je vrienden en bepaalt hoe goed jullie matchen. Geheime ingrediënten: gezichtsherkenning, persoonlijkheidsclassificatie met machine learning, en animated GIFs!

Website

Autodidact

Digitale leeromgeving voor sociale studenten

De Tilburg School of Social and Behavioral Sciences gebruikt Autodidact om studenten zelfstandig wiskunde opdrachten te laten maken in een digitale leeromgeving.

Broncode

Sociale Sportschool

Bootcamps voor jong en oud

De Sociale Sportschool combineert een gezonde work-out met sociale verantwoordelijkheid. Return to the Source verzorgde naast de website ook het boekings- en factureringssysteem.

Website

Mijn Den Bosch

Bouw mee aan een toekomst voor Den Bosch

Mijn Den Bosch is een sociaal-politiek project om burgers meer te betrekken bij de gemeentepolitiek. Mensen worden aangemoedigd om hun netwerk te mobiliseren en visies en ideeën aan te dragen voor de toekomst van hun stad.

Website

Photo Server

Elegante en betrouwbare foto-server voor stadsgames

Voor het bedrijf Elibom ontwikkelden wij een server-applicatie voor het beheren van de foto’s die gemaakt worden tijdens hun populaire stadsgames zoals Jacht naar de Macht en De Erfenis.

Website Broncode

Achter de schermen

Laat je horen!


De knop "Verzenden" opent de mail app met een email geadresseerd aan info@returntothesource.nl
Nederlands English